Select Page

Al voltant de 2.300 persones han gaudit dels concerts que en la present edició ha oferit la Ruta dels Ermites; segons les dades oferides pel regidor de Cultura, Miquel Zaragoza durant el balanç que ha realitzat de l’esdeveniment. «Des de Cultura creiem que el balanç de l’edició és molt positiu, ja que s’ha doblat el nombre d’assistents respecte a l’edició anterior», ha comentat Zaragoza.
L’edil responsable de la iniciativa ha recordat que els concerts han estat oferits per agrupacions musicals procedents de diferents punts de la geografia valenciana, així com del municipi d’Altea. «Els grups que han intervingut són d’Altea o estan relacionats amb el municipi per diferents motius», ha assenyalat el Regidor. Per a Miquel Zaragoza un dels concerts que més l’ha sorprés ha estat el de “Pas de Quatre”, oferit en l’Ermita de San Antoni, en el qual es va poder escoltar música valenciana de tradició oral; “Em va sorprendre gratament la interpretació de Pas de Quatre que va resultar molt interessant”, ha afirmat el responsable municipal de Cultura.
Miquel Zaragoza s’ha referit al destacat nombre de persones que han assistit als diferents concerts i ha posat com exemple el primer d’ells que va tindre lloc el 4 d’abril en l’Ermita de Santa Bàrbara, al que van assistir uns 300 oients.
Per concloure, l’edil de Cultura ha agraït a les Comissions de Festes la seua «desinteressada col·laboració»; així com a la CAM, patrocinadora del concert oferit en el Convent de l’Olla, i al personal que ha fet possible la celebració d’aquestos.

Pin It on Pinterest