Select Page

El pròxim cap de setmana, dissabte 4 i diumenge 5 d’abril, tindrà lloc en Palau Altea una nova representació de “La Passió” a càrrec del grup de teatre alteà Pla i Revés; així ho han anunciat l’edil de Cultura i responsable de Palau Altea, Miquel Zaragoza i dos dels components del grup. En la presentació de l’esdeveniment ha estat també present l’autor del cartell de la Passió 2009, Javier Ponsoda. L’artista ha explicat que «m’he inspirat en el que per a mi és el moment més important de l’obra; quan una mare té al seu fill mort entre els braços».


A les 20:30 h el dissabte i a les 19 h el diumenge, els alteans, veïns de la Comarca i visitants, tindran la possibilitat de gaudir de la 29a edició de la Passió. Un clàssic de la Setmana Santa alteana que, com ha indicat l’edil de Cultura, «és un referent del teatre religiós en la Marina Baixa».


Entre la novetats que presenta la Passió 2009, que cada any gira entorn d’un dels personatges que hi apareixen, cal apuntar que enguany és Barrabàs el centre de la història.


En total són més de 200 les persones que col·laboren en la Passió; 90 personatges amb text, figurants i tècnics; segons les dades oferides per Virginia Taberner, una de les protagonistes.


Quant als papers principals, Vicente Barber, membre de la Junta Directiva del grup de teatre, ha desvetlat que també enguany Jesús estarà encarnat per Paco Such; Maria serà Sonia Cabrera i la direcció corre a càrrec de Vicente Lloret. A més, com és habitual, cada edició presenta noves escenes i enguany s’han introduït la de Natzaret i la de la Vall dels Leprosos.


En representació del grup, Barber ha agraït a l’Ajuntament el finançament de l’obra, 21.000€, i la cessió d’instal·lacions perquè es puga representar.


Per concloure, el regidor de Cultura ha convidat a la participació. El preu de l’entrada és de 10€ i es poden adquirir en les Oficines d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament o dues hores abans de l’espectacle en les taquilles del propi Palau.

Pin It on Pinterest