Select Page

El regidor de Cultura, Miquel Zaragoza ha convocat la present edició de Balconades, i ha explicat les novetats de la mateixa; «enguany s’uneixen dos nous carrers, el carrer del Portal Vell i el carrer Salamanca, als que participaven cada any». Zaragoza ha apuntat que del 21 d’abril al 30 de juny s’obri el termini per arreplegar les teles que els participants transformaran en obres d’art.


Segons els detalls aportats per l’edil de Cultura, les obres han de ser lliurades en la Casa de Cultura abans del 10 de juliol i Balconades s’inaugurarà el 30 de juliol; les obres romandran exposades fins al 31 d’agost.


Com cada any, podrà intevindre qualsevol creador que així ho desitge, major de 18 anys i es podrà participar de forma individual o col·lectiva.


La tècnica i el tema són lliures, només condicionats pel fet que l’exposició és exterior -balconades del nucli antic-.


La selecció de les obres es regirà segons el nombre de balconades que estiguen disponibles, si hi ha més obres que balconades, un jurat seleccionarà aquelles que considere més adequades per la seua qualitat.


Per concloure, Zaragoza ha avançat que «des de Cultura estem treballant per a poder configurar una exposició de les balconades que estan en mans de l’Ajuntament i dur-la a altres municipis».

Pin It on Pinterest