Select Page

L’exposició, que s’obrirà al públic el 18 de juliol i estarà fins al 28 d’agost, està composta per 64 llenços d’artistes consagrats i pintors aficionats

L’Ajuntament d’Altea inaugurarà dilluns que ve, 18 de juliol, la mostra d’art a l’aire lliure Balconades d’Altea, que en aquesta edició estarà composta per 64 treballs d’autors consagrats com a pintors aficionats, segons ha explicat hui l’edil de Cultura, Aurora Serrat.

Els balcons del Poble Antic d’Altea seran l’espai d’exposició que serà itinerant i que es traslladarà als municipis de L’Alfás del Pi, Agost i Benimantell. La regidora de Cultura considera que “està nova cita amb Balconades és una oportunitat de recórrer el nostre municipi des d’aquesta nova perspectiva, ja que des del Carrer Sant Miquel, que és el punt d’inici, fins al Portal Vell, podem passejar i gaudir de la pintura al mateix temps”.

Balconades d’Altea és una manera de conjuminar cultura i turisme en una sola activitat, alhora que s’organitza una activitat en la qual participen diversos municipis de manera solidària, oferint també una oportunitat de promoció als nous creadors.

Més informació: https://www.alteacultural.com/events/balconades-daltea-2022/

Pin It on Pinterest