Select Page

El Grup Municipal del Bloc d’Altea ha criticat hui les presses amb què l’equip de govern municipal, PSOE-CIPAL, s’ha fet la foto davant les obres d’eliminació de barreres arquitectòniques finançades pel govern espanyol. El Bloc ha expressat la seua sorpresa perquè l’alcalde presente les obres com un triomf de l’equip de govern per la rapidesa i eficàcia amb què s‘han tramitat els projectes. També ha criticat que el govern alteà margine una volta més els grups de l’oposició sense tindre en compte que governen en minoria i que qualsevol projecte que tiren endavant és gràcies a la seua col·laboració.


D’altra banda, la portaveu del Bloc en temes d‘infrastructures, Pepa Narbó, ha denunciat que la Oficina d’Atenció al Ciutadà del Pla de Castell, inaugurada a mitjans de febrer, és de tot punt inaccessible per a una cadira de rodes. L’entrada té un escaló que fa impossible que una persona amb cadira de rodes puga obrir la porta. A això cal afegir que eixa zona del carrer està en pendent.


Per concloure, el Bloc recorda que l’accessibilitat ha de ser pensada des de l’inici d’un projecte, no dos mesos després d’estar acabada l’obra perquè això ens costa diners i molèsties a tots els alteans, i suposa un pas enrere en els avanços que s’estan fent en esta matèria. A més, fer-ho així evitaria molts accidents als vianants que caminen pel nostre poble.

Pin It on Pinterest