Select Page

Segons ha donat a conèixer el regidor d’Infraestructures i Platges, Santiago Ronda el Ministeri de Medi ambient serà qui córrega amb les despeses de les tasques de millora de les platges de cara a les temporades de Setmana Santa i Estiu. Unes tasques de manteniment anivellat de totes les platges d’Altea que ja s’ha iniciat.


A més, Ronda ha assenyalat que «es rastellarà i netejarà tota la zona d’arena on es troba situada la zona esportiva».


L’edil socialista ha ressaltat que «els 250.000€ que costa la millora i manteniment de les platges se’ls estalviaran els alteans, ja que no ixen de la partida pressupostària municipal, sinó que és el Ministeri qui els aporta a Altea». A més, segons les dades aportades per Santiago Ronda, «el Ministeri contractarà una brigada de 6 persones per a la cura i manteniment de les platges, que treballarà des de Setmana Santa fins al mes d’octubre».


«Estem satisfets de la gestió realitzada a través dels contactes que tenim en el Ministeri, la Direcció general de Costes i la Subdelegació del Govern, gràcies a la qual l’estalvi al contribuent d’Altea és molt important», ha conclòs el responsable municipal de Platges.

Pin It on Pinterest