Select Page

El pròxim diumenge 15 de març, a les 19:30 h en el Centre Social d’Altea la Vella, el grup de teatre local Albalateatre posarà en escena una adaptació de l’obra de J. Veber, “L’enemic en casa”. Una representació afavorida pel conveni de col·laboració existent entre el grup de teatre i la regidoria de Cultura i els beneficis de la qual seran destinats a la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella; així ho han donat a conèixer el regidor de Cultura, Miquel Zaragoza.
Durant la presentació de l’esdeveniment, Zaragoza ha estat acompanyat pel president de la SRM, Vicente Ripoll i Paco Lloret, responsable del grup teatral, a més d’actor.
Ripoll ha recordat que «enguany la Societat Recreativa Musical celebra el seu 75 aniversari. El benefici que es traga de la representació estarà destinat a la realització d’activitats culturals».
El preu de l’entrada és de 5€ per localitat i les entrades es poden adquirir de mans dels propis músics i membres de la Junta Directiva de la SRM d’Altea la Vella.
En nom d’Albalateatre, Paco Lloret ha agraït al Consistori el suport que brinda al grup de teatre i a la SRM l’oportunitat que li brinda de representar “L’enemic en casa”; una obra que va estrenar el passat estiu i que no ha tornat a posar sobre l’escenari. «Va ser el segon espectacle que va estrenar Albalateatre i tenim molta il·lusió dipositada en ell» , ha comentat Lloret.
“L’enemic en casa” és una comèdia d’embolic protagonitzada per 6 actors, dirigida per Pedro Jaime Zaragozí. Una adaptació de Sonia Cabrera de l’obra de J. Veber.

Pin It on Pinterest