Select Page

El regidor de Cultura, Miquel Zaragoza i el Director del Conservatori de Música, Juan Tomás Laviós, han presentat la 3a edició del projecte Musicaltea. Una nova edició que portarà a terme una trobada de percussió el pròxim dissabte 14 de març en el Centre Social. «Musicaltea està configurant-se com cita obligada per als alumnes del Conservatori i amants de la música. És una de les millors formes que té l’alumne d’enfrontar-se al públic i mostrar el que ha aprés», ha comentat l’edil de Cultura.


Com ha explicat l’edil, Musicaltea inclou concerts, classes magistrals i trobades entre altres activitats. Zaragoza ha assenyalat que Musicaltea inclou dues produccions pròpies, “La Flauta Màgica” i “Festes al Temple del Sol”.


Des de la direcció del Conservatori, Laviós ha desvetlat que l’objectiu «de Musicaltea és formar als alumnes de cara a una possible dedicació professional a la música». El Director ha recordat que a més de Musicaltea, el Conservatori organitza un programa variat d’activitats educatives al llarg del curs, com són per exemple les audicions.


En el transcurs de la presentació d’una nova edició de Musicaltea, Juan Tomás Laviós ha informat de l’edició d’un DVD el contingut del qual són les activitats organitzades pel conservatori i també la producció “Festes al Temple del Sol”; un DVD que podrà ser adquirit per un preu mòdic i els fons del qual es destinaran al Conservatori.


Actualment el Conservatori Municipal d’Altea té matriculats 290 alumnes «i s’intenta que tots ells participen en Musicaltea», conclou el Director del Centre.

Pin It on Pinterest