Select Page

Des de les regidories de Cultura i Educació, regides per Miquel Zaragoza i Pepa Perles, respectivament, s’ha anunciat la celebració d’una Festa de Carnestoltes en l’avinguda de la Comunitat Valenciana, dilluns que ve 23 de gener a partir de les 16:00 h.


Una festa en la que hi haurà música, animació i berenar per als assistents, segons les dades aportades pels edils. A més, com ha explicat Zaragoza, aquests dies els diferents centres educatius celebren el Carnestoltes amb diferents activitats, que culminaran el divendres a la vesprada en cadascun dels col·legis amb la seua pròpia festa, «però des de Cultura hem fet un esforç per a finançar una festa per a tots els alteans i alteanes».


La responsable municipal d’Educació, Perles ha explicat que «en l’últim Consell Escolar, celebrat el 12 de gener, es va acordar celebrar el Carnestoltes el dia 23 perquè és jornada no lectiva».


Com a novetat, enguany la festa municipal de Carnestoltes comptarà amb la participació del Centre Social i la Tercera Edat; recordem que el Centre Social està situat als voltants de l’Avinguda Comunitat Valenciana.

Pin It on Pinterest