Select Page

Aquest matí, a les 11:00 h en la cafeteria del Centre Cultural d’Altea la Vella ha tingut lloc la inauguració del Club de Conversa. Una iniciativa duta a terme per la regidoria de Residents Estrangers, el propòsit de la qual és «facilitar la pràctica i millora del nivell d’espanyol a través de la conversa i apropar la cultura i actualitat del nostre país»; ha assenyalat l’edil Carolina Punset.
Segons les dades aportades per la Regidora, les reunions tindran lloc els divendres al matí i en elles s’oferiran diferents activitats als assistents; com per exemple l’actuació d’un grup de flamenc que va tindre lloc durant la jornada inaugural del Club.
Carolina Punset ha explicat que són sessions de 75 minuts aproximadament, coordinades pel professor d’Espanyol per a estrangers, José Quirante. «En un espai tranquil i acollidor, amb una tassa de cafè o te, parlarem de temes d’actualitat, de la vida d’Espanya, de les nostres pròpies experiències, de llocs interessants, etc.»; ha afegit la responsable municipal de Residents Estrangers.
Donada la gran afluència d’assistents, al voltant d’un centenar, Carolina Punset ha comentat que es crearan diversos grups amb l’objectiu de facilitar l’aprenentatge.
Per la seua banda, el coordinador del Club, José Quirante, ha manifestat la seua satisfacció per la bona acollida i ha apuntat que l’objectiu és realitzar tres grups, segons el nivell d’espanyol dels participants, dels quals un serà per a principiants, un altre per a persones amb nivell mitjà d’espanyol i un altre de nivell avançat. Quirante ha puntualitzat que des de l’organització existeixen una sèrie d’activitats previstes, però es tindran en compte les propostes dels participants.
La sessió inaugural ha estat d’entrada lliure i el preu del curs és de 20€ al mes per inscripció. Per a més informació contacteu amb clubdeconversacion@gmail.com o al telèfon 660 33 72 33 i pregunteu per José Quirante.

Pin It on Pinterest