Select Page

El regidor de Cultura, Miquel Zaragoza, acompanyat pel director de «La Caixa» en Altea, José Antonio Maciá, ha convocat la 21 edició del Concurs de Betlems. Una iniciativa dirigida a tots els alteans, l’objectiu de la qual és potenciar la tradició betlemista d’Altea i en la que «es valoraran aspectes com la creació artística, l’originalitat i el treball manual realitzat», tal com ha explicat Zaragoza.
 
El Concurs de Betlems contempla tres categories: la Categoria juvenil, és a dir betlems realitzats per jóvens de fins a 16 anys. En aquesta categoria s’atorgarà un premi de 125€. Categoria adulta, que concedirà tres premis; un primer de 250€ -patrocinat per «La Caixa»-, un 2n de 200€ i un 3r de 150€. També el premi al Betlem Col·lectiu, valorat en 250€, comptarà amb el finançament de «La Caixa». Tots els premis estaran acompanyats d’un diploma; així mateix, es repartiran diplomes als participants.


Com a novetat, «La Caixa» premiarà els 5 millors treballs de la categoria de Jove Betlemista i obrirà un compte amb 30€ a cadascun d’aquestos 5 seleccionats; ha apuntat el director de l’entitat, José Antonio Maciá.
 
Les inscripcions per a participar en el concurs es duran a terme en la Casa de Cultura a partir de hui mateix i fins al pròxim 16 de desembre a les 21h. Els betlems a concurs es visitaran el dia 17 i els premis s’atorgaran el dia 22 de desembre en Palau Altea a les 21 h, segons les dades aportades pel responsable de Cultura.
 
El Jurat estarà presidit per l’Alcalde i el compondran els integrants de la Comissió Municipal d’Educació i Cultura, a més de dos membres de l’Associació Amics del Betlem de la Marina.

 

Pin It on Pinterest