Select Page

La regidora de Sanitat, Anna Lanuza, fa una crida a la solidaritat de la ciutadania, ja que per cada donació es poden salvar fins a tres vides.

Altea acollirà el proper 16 de maig una nova Marató de Donació de Sang, organitzada per la regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Altea i el Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana.

Les donacions es duran a terme al CEAM en horari 16:30 a 20:30. Així ho han donat a conèixer l´edil de Sanitat, Anna Lanuza, la cap del servei de Transfusions de la província d´Alacant, Mabel Ortiz, i la promotora del Centre de Transfusions, Encarna Martínez.

Es pot donar sang si tens entre 18 i 65 anys, estant bé de salut i pesant més de 50Kg; no haver patit malalties infeccioses o greus; no haver-se realitzat un tatuatge o perforació en els darrers 6 mesos; no haver estat operat en els últims 6 mesos i no haver estat vacunat en els darrers 30 dies.

Mabel Ortiz, ha recordat que “al punt de donació hi ha un equip sanitari complet per aclarir qualsevol dubte que es tinga i, per altra banda, ha demanat la implicació dels joves perquè en depèn el futur”.

Encarna Martínez, per la seua banda, convida a “que els donants vagen acompanyats, així poder comptar amb donants nous i poder ajudar el doble”.

Segons Anna Lanuza, “La Marina Baixa és un municipi molt solidari i volem fer molta força perquè la gent s’acoste a donar sang, és un acte de necessitat i solidaritat, del qual mai no sabem quan un ésser estimat o nosaltres mateixos en necessitem una transfusió”.

 

Pin It on Pinterest