Select Page

Un centenar de persones s’interessa per l’activitat d’Integra.

Dissabte passat la Plaça del Convent albergava una de les activitats organitzades per la regidoria de Benestar Social amb Motiu de la celebració del Dia Mundial de Sensibilització de l’Autisme. La I Jornada de Conscienciació de l’Autisme, on un centenar de persones es van interessar per l’activitat de l’associació comarcal Integra Marina Baixa.

Contacontes, tallers de manualitats, circuit de psicomotricitat, jocs, estand informatiu i lectura d’un manifest eren les activitats de què van gaudir els joves amb autisme, els seus familiars i la ciutadania. Activitats dutes a terme per Projectes Educatius Altea i que també van comptar amb la presència de diversos dels edils de la Corporació Municipal, entre ells la responsable municipal de Benestar Social i Sanitat, Anna Lanuza, que, en finalitzar la jornada, valorava positivament el transcurs de la mateixa i destacava el bon ambient de festa i oci viscut pels presents.

Pin It on Pinterest