Select Page

Del 2 al 5 d’abril, destinades a xiquets  i xiquetes entre 6 i 17 anys.

El Club Bàsquet Altea ha posat en marxa la segona edició de les jornades de tecnificació que durant la Setmana Santa permetrà a xiquets i xiquetes seguir aprenent o millorar a la pràctica del Bàsquet. Així ho ha fet conèixer l’edil d’Esports, Sara Soler.

Com ha indicat la responsable municipal d’Esports, l’activitat va destinada a xiquets, xiquetes i joves que tinguen de 6 a 17 anys. Soler ha felicitat el club alteà de Bàsquet “per la seua incansable tasca en pro del bàsquet. En este cas estem presentant estes jornades de tecnificació, però em consta que ja estan treballant en l’organització del campus de bàsquet de l’estiu”; ha comentat l´edil.

Pel que fa als detalls tècnics de les jornades, el coordinador de les mateixes, Georgbaiss Eduardo Vega, ha explicat que l’activitat està destinada tant a xiquets i xiquetes que ja tinguen nocions d’este esport, com a les que encara no el practiquen i vulguen començar a fer-ho.

Les jornades es desenvoluparan de les 8:30 a les 13h, del dia 2 al 5 d’abril, al Palau d’Esports d’Altea i durant cada jornada hi ha entrenaments, pauses i activitats perquè els participants puguen passar el matí coneixent una mica més el Bàsquet i també perquè les famílies puguen conciliar la vida familiar amb la feina i les vacances dels fills.

El preu per l’assistència és de 55€ per persona.

Per a més informació i inscripcions georgbaissevg@gmail.com  o telefonant al 663 450 023.

I, finalment, el president del Club de Bàsquet Altea, Jose Agulló, ha recordat que es tracta de la segona edició d’estes jornades de tecnificació. Agulló ha qualificat d’èxit la primera edició, a la qual assistien uns 40 participants. “Xifra que este any esperem superar ja que són molts els interessats i interessades que ja han sol·licitat informació”; matisava el president del Club, que anima tots els xiquets, xiquetes i joves de fins a 17 anys d’Altea i Comarca a participar en estes II Jornades de Tecnificació de Bàsquet.

 

Pin It on Pinterest