Select Page

La UD Altea va ser representada pels jugadors de l’Infantil “A”; Quico Pérez i Jordi García

La jornada va tindre lloc el passat 8 de març a les 17.00 en el camp municipal “Garganes”. El seleccionador Juanjo Fornés va convocar a 24 porteres, dels quals, dos d’ells van ser els alteans Quico Pérez i Jordi García de l’Infantil “A” dirigit per l’entrenador Pedro Jaime Mulet.

El regidor d’Esports, Pere Barber, va declarar: “vull felicitar la gran faena efectuada pels organitzadors de l’àrea esportiva del municipi i agraïsc a la Federació de la Comunitat Valenciana de Futbol que hagen pensat en Altea per a celebrar aquesta jornada de tecnificació”

Els entrenaments es van realitzar en el camp de gespa artificial on es complien totes les condicions tècniques necessàries. Les proves es van efectuar en sis porteries, cada porteria tenia un exercici específic, com per exemple: de coordinació, de velocitat, de blocades, de jocs de peus, de transicions, o de situacions defensives.

Els entrenadors van ser Carlos Gómez (CD Castelló) Aitor Bas (València CF) Gabri (CD Alcoià) Ángel (FFCV) Quico Llinares (CF La Nucia) Dani Ayora (UD Llevant) i Diego D. (Hèrcules CF). Cada tècnic s’encarregava de treballar una àrea específica.

Per la seua part l’entrenador de l’UD Altea, Pedro Jaime, assenyala: “Estic molt orgullós perquè els entrenaments es van realitzar com estaven previstos, a més, vaig tindre representació de dos jugadors del meu infantil, aquest fet, demostra el gran nivell que estem demostrant en la present temporada”

Per part seua, Barber, va finalitzar: “esperem que la federació compte més amb les nostres instal·lacions esportives i que continuen participant esportistes d’Altea en aquestes proves de tecnificació”

Pin It on Pinterest