Select Page

S’adreça a xiquets i xiquetes d’entre 5 i 16 anys i es desenvoluparà del 2 al 5 d’abril.

Al mes d’abril, del 2 al 5 a la ciutat esportiva d’Altea, tindrà lloc la tercera edició del campus de futbol del València; segons informa l’edil d’Esports Sara Soler, que, acompanyada del gerent de Nitidia, Álex Gayá, ha presentat la iniciativa.

“Estem molt contents que esta iniciativa tinga lloc un any més i que l´equip tècnic del València puga compartir els seus coneixements i experiència amb els xiquets i xiquetes d´Altea i localitats veïnes”; ha expressat la responsable municipal d’Esports.

Esta iniciativa està destinada a xiquets i xiquetes d’entre 5 i 16 anys i són 100 les places disponibles, seguint un ordre d’inscripció rigorós. L’horari és de 09.00 a 13.30 h.

Pel que fa al contingut d’este III Clínic València CF, Gayá ha explicat que “els entrenadors que vénen a implantar la metodologia del València són els mateixos que treballen tota la temporada al València CF”.

“Tant és que siguen jugadors que porters, ja que dins del programa està tot inclòs i hi ha entrenaments específics per a totes les posicions”; matisa el gerent de Nitidia, coordinador del campus.

Es duran a terme dos entrenaments, un a primera hora del matí i un altre al final. Al temps central de la jornada es realitzarà un descans per esmorzar i es duran a terme també activitats alternatives lúdiques. Segons dades ofertes per l’organització.

El preu és de 160€ per assistent, en què va inclòs també un paquet de roba d’entrenaments del valència, i les inscripcions s’han de fer a través de https://vcfcampusclinics.com/

 

Pin It on Pinterest