Select Page

La regidoria d’Esports, la Unió Esportiva Altea, el València Club de Futbol i Nitidia Sport han presentat el que serà el II Clínic València CF-UD Altea. Una iniciativa esportiva, destinada a xiquets i xiquetes d’entre 5 i 16 anys, que tindrà lloc a les instal·lacions de Garganes de l’11 al 14 d’abril.

Com ha indicat el responsable municipal d’Esports, Pere Barber, “este campus serà el segon del València CF a Altea, en estes mateixes dates”. Barber ha agraït a les diferents entitats implicades la seua feina.

L’edil d’Esports ha animat la participació, tant els que van participar l’any passat com els que no ho van fer; alhora que ha recomanat als interessats a assistir al campus apuntar-se com més prompte millor perquè no es queden sense plaça.

Les places previstes són 80 i el termini dinscripció romandrà obert fins al 3 d’abril.

En nom del València CF, Lorenzo Martínez, coordinador dels campus del València, ha agraït a la regidoria d’Esports i a l’Ajuntament, a la UD Altea i a Nitidia Sport, la col·laboració. “L’any passat vam omplir el campus amb prop de 100 xiquets i xiquetes de totes les edats i per a nosaltres és molt important per fer valencianisme per tota la Comunitat Valenciana”; ha apuntat Martínez. “Agraïsc la confiança dipositada al València CF i als entrenadors de l’acadèmia que vindran, que, amb l’ajuda del personal de Nitidia Sport, farem este campus”; ha indicat el coordinador de Campus del València CF.

Ivan Marlet, representant de Nitidia Sport, empresa que treballa per al valència ajudant-lo a gestionar els seus campus nacionals i internacionals, ha explicat que “el campus està compost de dos parts, una centrada en els entrenaments impartits pels formadors de l’acadèmia del València CF i una segona part més lúdica amb activitats relacionades amb el futbol que farà que el campus siga una experiència més completa”.

El darrer dia del campus es realitzarà un acte de cloenda al qual estaran convidades totes les famílies dels participants, en què es lliuraran els diplomes.

Des de la UD Altea, el president, José Luis Martínez, agraïa als implicats esta segona oportunitat de fer un campus d’este calat a Altea. “Segur que este any el campus se superarà respecte de l’any passat. Esperem que gaudisquen i aprenguen els participants la metodologia del València CF i vos anime a tots a apuntar els vostres fills i filles, que segur que ho passaran bé”. Ha declarat el president de la UD Altea.

Més informació i inscripcions a www.vcfcampusclinics.com/altea

El preu de les inscripcions és de 160€ per participant, amb un descompte de 10€ per germà o per pertànyer a la UD Altea.

En paraules de Vicente Roc, coordinador tècnic de l’acadèmia del València CF ha volgut transmetre que “qualsevol xiquet o xiqueta pot evidenciar allò que es viu a l’Acadèmia a nivell de metodologia. Intentem transmetre els nostres valors a nivell personal, intentem educar persones i formar futbolistes, com diu l’eslògan de l’acadèmia. La nostra metodologia es basa que els menuts que s’apunten al campus puguen entendre com volem que es jugue a futbol, sobretot tenint en compte l’aspecte personal dels nostres valors com són el sentiment, la valentia i la germanor”.

 

 

Pin It on Pinterest