Select Page

La regatista del Club Nàutic d’Altea es fa amb el segon lloc femení als nacionals de vela lleugera de l’ILCA 4 celebrats a València.

La classe ILCA 4 ja té els nous campions de la Copa d’Espanya. El Reial Club Nàutic de València baixava el teló a la primera gran cita de la temporada nacional 2024. Tres intenses jornades en què s’han pogut completar quatre proves sobre nou programades.

El Club Nàutic d’Altea assistia a la cita amb dos dels seus regatistes convocats per a estos nacionals. La Federació de Vela de la Comunitat Valenciana seleccionava el seu equip de 23 representants entre els quals hi havia els dos alteans Clara García i Jorge Santos. Tots dos esportistes van obtenir molt bons resultats la temporada passada.

A més va ser present com a entrenador autonòmic, el tècnic esportiu del CN Altea i entrenador dels dos esportistes, Juan Aziz Dahan.

García i Santos feien una regata magnífica i acabaven la prova molt ben posicionats a la taula. Una classificació que va tenir 143 regatistes, els millors del territori nacional.

Jorge Santos aconseguia un quart i un cinquè com a millors parcials el que el posicionava finalment al novè lloc de la Copa.

Clara García feia dos sisens com a millors parcials i es col·locava número 13 de la taula. La regatista del CN Altea pujava a recollir el títol de subcampiona femenina d’ILCA 4.

El lliurament de trofeus es va celebrar a La Base de Regates RCNV comptant amb la presència de Carlos Cerdá, Secretari de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana; Javier Blanco, Secretari Nacional de la Classe ILCA; Marisa Arlandis, president de l’RCN de València, acompanyada per Chema Escudero, Vocal RCNV.

Copa España ILCA 4 | 18-21 enero 2024

Pin It on Pinterest