Select Page

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Altea celebrava el passat 6 d’octubre el II Fòrum Jove en què es debatien propostes i necessitats de la gent jove a Altea, sobre la base de 5 temes principals i les proposicions del qual han resultat votades per 366 alteans i alteanes d’entre 18 i 30 anys. Així ho informa l´edil d´àrea, Germán Manjón.

Com explica Manjón, “després de debatre les propostes i necessitats, sobre la base de 5 nuclis principals, Formació i Ocupació; Habitatge i Col·lectius Vulnerables; Medi Ambient; Hàbits Saludables; Oci i Cultura, les 3 opcions més votades de cada temàtica van ser recollides per a una posterior votació de la gent jove del municipi”.

“L’enquesta, amb les tres opcions més votades de cada temàtica, ha sigut oberta a joves d’entre 18 i 30 anys empadronats i empadronades al municipi a la web d’Altea Participa, des del 30 d’octubre al 13 de novembre i han votat  366 persones”, afegeix el responsable municipal de Joventut i Noves Tecnologies.

Pel que fa al resultat de les propostes més votades, les tres més votades estaran reflectides al II Pla Municipal de Joventut; assenyala l’edil. I estes propostes passen per habilitar una zona pública per a tardeos, concerts i trobades, votada per un 18% dels participants a l’enquesta; habilitar ajudes per a joves per a l’adquisició d’habitatges, votat per un 16% i reduir o limitar les llicències d’habitatge turístic, votat per un 12% dels participants a l’enquesta.

“Després d’este Fòrum Jove i l’enquesta resultant del mateix, hem pogut conèixer quines són les prioritats de la joventut del municipi. Això ens facilita als gestors de la política municipal el camí que hem de seguir a l’àrea de Joventut”; conclou Germán Manjón, edil de Joventut de l’Ajuntament d’Altea.

 

Pin It on Pinterest