Select Page

Hui al matí, L’Associació de Comerciants i Empresaris d’Altea, ALCEA, i la regidoria de Comerç, han donat a conèixer la posada en marxa d’una nova campanya de promoció del comerç local que, baix el significatiu lema “Regala Altea”, permet a qualsevol ciutadà adquirir i regalar una targeta de compra als comerços associats a l’esmentada associació.

Com ha indicat l’edil de Comerç, Jose María Borja, “presentem una nova campanya d’ALCEA que l’Ajuntament recolza i que té per objecte una bona iniciativa que és oferir una targeta regal, per valor de 10, 30 i 50€ perquè qualsevol persona puga regalar i que es consumiran als comerços locals”.

“A més, del valor de la targeta, esta ve presentada en un sobre, els continguts del qual ja són un pur regal ja que el disseny és molt bonic, afavoreix la marca Altea i del comerç local. Amb això també afavoreix el consum al comerç d’Altea”, ha afegit el responsable municipal de Comerç, que ha puntualitzat que no és una campanya que es limite al Nadal, sinó que és una campanya que perdurarà en el temps.

“És una bona iniciativa que esperem que tinga una destacada acollida entre els ciutadans, empreses, etc. En definitiva, per qualsevol que vulga fer un regal, ja que amb esta targeta la persona que la rep pot comprar qualsevol cosa que li interesse dels establiments acollits a la campanya”. Ha conclòs Jose María Borja.

Per part seua, el president d’ALCEA, Ernesto Alday, s’ha referit a la continuïtat en l’objectiu de l’associació, “fomentar el comerç local i de proximitat per revitalitzar-lo a través d’este tipus de campanyes”. “En este cas es tracta d’una campanya permanent que permet a qualsevol persona o empresa que vulga fer un regal adquirir estes targetes als comerç adherits a Altea. Per diferents muntants es compren les targetes, es regalen i els que les reben poden bescanviar-les en qualsevol comerç adherit i no necessàriament en aquell on s’ha adquirit la targeta”. Ha matisat Alday, que ha expressat el desig d’ALCEA que “esta economia es quede a Altea”.

En paraules d’Alday, “crec que és una iniciativa molt bona i agraïsc a l’Ajuntament el seu suport perquè això ens permet seguir fomentant el comerç local”.

I l’última a prendre la paraula ha sigut Pepa Moltó, integrant de la Junta Directiva d’ALCEA, qui ha qualificat la campanya com “la més pràctica de les que fins ara hem posat en marxa per la novetat que suposa aplicar-la a la xarxa de comerços d’Altea”. Moltó ha reconegut que “és una iniciativa que ja tenen en marxa algunes grans superfícies gràcies a la practicitat que té. Tu regales uns diners i la gent els pot utilitzar comprant el que realment necessita”.

Sobre l’eslògan elegit, Regala Altea, Pepa Moltó ha indicat que “és molt bonic i d’alguna manera, el que si fem és regalar Altea preservant el comerç local, evitant que la gent se’n vaja a les grans superfícies a dotar-se dels regals que es fan en estes dates”.

Pepa Moltó ha acabat agraint a l’Ajuntament i a l’edil de Comerç el suport que se li brinda a les campanyes de foment del comerç local ja que “el comerç és un dels suports importants que té l’economia del municipi”.

Pin It on Pinterest