Select Page

Melitó Jardí i El Cantó del Palasiet s’alcen amb el segon i tercer lloc.

Hui al matí s’han donat a conèixer quins han sigut els restaurants més ben valorats de les jornades gastronòmiques “La Cuina de les Barques” celebrades a Altea del 3 al 12 de novembre. Després d’una valoració positiva per part de l’organització, l’edil de Comerç, Jose Maria Borja, ha revelat que el primer lloc ha sigut pel restaurant Xè que bò!; el segon per al restaurant Melitón Jardí i el tercer per al restaurant El Cantó del Palasiet.

Han sigut 8 els restaurants participants en aquesta edició de La Cuina de les Barques i els menús que han ofert combinaven la cuina tradicional alteana amb tècniques culinàries innovadores. Segons ha indicat David Agüera, coordinador de la iniciativa, “els restaurants participants han estat molt satisfets per la quantitat de gent que ha mogut la iniciativa”.

“Des de l´organització fem un balanç positiu perquè els restaurants s´han mostrat contents i a més totes les valoracions rebudes han sigut molt altes, cosa que demostra la qualitat dels menús oferts”; ha afegit Agüera.

Finalment, el regidor ha agraït la participació dels restaurants i del públic; així com ha felicitat tots en general i en particular els tres que han resultat més ben valorats.

Pin It on Pinterest