Select Page

Les regidories de Turisme i Comerç han creat el distintiu “ALTEA, AMB CONFIANÇA” per a seguir amb la reactivació del municipi després de la situació econòmica derivada de la pandèmia de la COVID-19. La consultora alteana SIGGO és l’encarregada de certificar a les empreses que es comprometen amb els valors que caracteritzen a Altea i siguen ambaixadores de la seua marca.

L’edil de Turisme, Xelo González, ha explicat que “l’objectiu és reforçar la imatge i certificar el bon fer dels establiments i empreses del municipi, i que servisca com a aval diferenciador per a veïns, turistes i visitants de la localitat”. Per a aconseguir-ho, es valora el nivell d’alguns indicadors com: confiança, seguretat, ambaixador d’Altea, qualitat, excel·lència, hospitalitat, cultura, turisme, sostenibilitat ambiental, originalitat i responsabilitat social corporativa.

El distintiu està dirigit a empreses i establiments del municipi d’Altea que duguen a terme activitats de restaurant, bar, cafeteria, comerç, comerç d’alimentació, activitats turístiques, hotel i altres allotjaments turístics. “En la primera edició s’han interessat a participar més de cinquanta empreses locals, havent-se certificat ja deu”, apunta el regidor de Comerç, Miguel de la Hoz. Els primers distintius han sigut entregats a Rutas en Altea, La Bocana Sailing point, Hotel Ábaco, Club Nàutic Altea, Hotel Cap Negret, Pescados Moltó, Pizzeria Stromboli, Club Nàutic Campomanes, Tejidos Llinares i Zaral. Els interessats a obtenir-ho hauran de seguir el següent procés de certificació:

  • PREAUDITORIA: Emplenament, per part de les empreses i establiments, del “Qüestionari d’avaluació distintiu “ALTEA, AMB CONFIANÇA””. Poden indicar si compleixen o no amb cadascun dels requisits definits i, en cas de ser afirmatiu, justificar-los degudament.
  • AUDITORIA IN SITU: Visita a l’establiment on es comprovarà en l’establiment el compliment de cadascun dels requisits establits i veracitat de les justificacions realitzades.
  • OBTENCIÓ DE DISTINTIU: L’empresa o establiment rebrà el distintiu que serà exposat i que garanteix als clients i consumidors que l’establiment compleix amb els valors diferencials del distintiu “ALTEA, AMB CONFIANÇA”.

Pin It on Pinterest