Select Page

El visitant de la web podrà visionar la ciutat des de nou llocs diferents i conéixer els seus principals punts d’interés

Veure Altea des de les altures des de qualsevol lloc del món ara és possible gràcies a la iniciativa de les Regidories de Turisme i Noves Tecnologies que han posat en marxa un mirador virtual en el portal turístic de la localitat (www.visitaltea.es).

“Dins de la diversificació de l’oferta turística d’Altea, un dels eixos que s’han de tindre presents és el de la doble vessant, accessibilitat universal i foment del destí fora de la nostra localitat. Per a això una eina innovadora són els miradors virtuals, ja que compleixen aqueix objectiu de donar la possibilitat a tots els visitants d’acostar-se a diferents punts, independentment de les possibles limitacions físiques o de mobilitat. Igual que permet conéixer-nos, en la fase prèvia, de la preparació de la visita al nostre destí”, ha comentat Xelo González, regidora de Turisme.

“Aquest projecte ha consistit en el desenvolupament d’un mirador principal interactiu on es localitzen els punts d’interés d’Altea. Un producte que aporta un complement fonamental en la divulgació turística, apostant per la digitalització del seu patrimoni immaterial local i les seues espectaculars vistes.”, ha declarat el regidor de Noves Tecnologies, Germán Manjón.

El visitant de la web podrà conéixer Altea des de nou punts diferents, nou miradors urbans i naturals: Faro de l’Albir, mirador dels Cronistes d’Espanya, església parroquial de la Verge del Consol, Glorieta de l’Aragonés, mirador dels penya-segats de Morro de Toix, Plaza Francisco Martínez i Martínez i Altea Hills.

Per a la posada en marxa d’aquests miradors virtuals s’han pres imatges d’alta resolució, gigapanoràmiques, per a poder veure amb gran detall la ciutat, apreciant-la a simple vista i podent identificar llocs emblemàtics d’Altea. A més, en cada punt d’interès hi ha fitxes informatives en castellà, valencià i anglés perquè el visitant puga conéixer història, ubicació i dades interessants de cada lloc.

 

Pin It on Pinterest