Select Page

La recaptació anirà destinada a AFEM Marina Baixa

La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Altea, a través de la seua unitat SASEM, han organitzat per a commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental un teatre solidari a favor de AFEM Marina Baixa, Associació de familiars i malalts mentals de la Marina Baixa.

“Per a commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental, que se celebra el 10 d’octubre, penjarem des del dilluns 3 la pancarta de AFEM Marina Baixa com a mostra de suport a les persones que pateixen alguna malaltia mental i les seues famílies. A més, hem organitzat una obra de teatre solidària. Una oportunitat per a donar visibilitat a la salut mental i fer desaparéixer l’estigma que recau sobre les persones que les pateixen ajudant a normalitzar la seua situació i inclusió social, ja que moltes vegades es veuen apartats de la societat i de l’entorn laboral o escolar pel desconeixement que la ciutadania té sobre salut mental”, ha comentat la regidora de Benestar Social, Anna Lanuza.

L’obra que es representarà el pròxim 11 d’octubre serà ‘Vesània’ de Produccions Contrahecho. L’actuació serà a les 19.30 hores en el Centre Social i les entrades tindran un donatiu de 5 euros que es destinarà íntegrament a AFEM. Les entrades es poden comprar en AFEM, Modas Feli, Peluquería Sonia, Fashion Time Bazar China i Carnicería Hermanos Ferrer.

“Des de AFEM treballem amb les persones que pateixen una malaltia mental, així com amb les seues famílies, oferint-los tot el suport i ajuda necessaris a més de treballar per la seua inserció social. El teatre que tindrem el dia 11, al qual vull convidar a tothom, serà a benefici de la nostra associació i amb els diners recaptats podrem continuar creixent i ajudant. Voldria agrair a la regidora de Benestar Social, Anna Lanuza, el seu suport i remarcar que des de AFEM som ací per a ajudar, es pot contactar amb nosaltres a través del departament de Benestar Social”, ha comentat Pompe Muro, presidenta de AFEM.

Des de la Regidoria de Benestar Social volen animar a tota la ciutadania a assistir a aquest teatre i gaudir d’una bona obra realitzant una labor solidària.

Pin It on Pinterest