Select Page

Els 12.682 electors d’Altea també tindran aigua a la seua disposició.

El proper diumenge 23 de juliol tindran lloc les eleccions a Corts Generals. Una cita amb les urnes que a Altea tenen 12.682 persones que exerciran el seu dret al vot a les 25 meses electorals, distribuïdes als habituals col·legis. Espais que l’Ajuntament ha habilitat perquè tothom dispose de refrigeració.

Una refrigeració que a dos dels col·legis electorals, Conservatori i CP Garganes, serà mitjançant equips mòbils contractats pel Consistori per a la cita del diumenge 23.

Així mateix, a tots els centres hi haurà botelles d’aigua a disposició del personal de les taules i dels electors que les sol·liciten. Unes mesures necessàries per pal·liar la calor en una jornada electoral en la que els col.legis romandran oberts des de les 9:00 a les 20:00h.

Pin It on Pinterest