Select Page

Els serveis de les dos àrees es presten, des d’ara, a la planta baixa de l’Ajuntament, antic departament de Comerç.

Una de les novetats que ens porta la nova legislatura és la fusió de les àrees de Comerç i Foment de l’Ocupació baix la responsabilitat de Jose Maria Borja, regidor delegat de Comerç, Emprenedoria i Innovació Econòmica; responsable d´esta unió de departaments que vol apropar l´administració al ciutadà.

“Esta fusió serveix per crear una nova àrea dedicada a ajudar i potenciar les empreses locals tant en el seu associacionisme com en el desenvolupament empresarial i digital”; ha explicat l´edil, qui ha afegit que, “la idea és la de donar un servei d´informació i suport més complet, tant en subvencions i formació a les quals poden accedir les pimes alteanes perquè puguen desenvolupar les seues idees i negocis, així com fomentar el comerç local i l’associacionisme dels diferents sectors comercials i hostalers d’Altea”. A més, s’ajudarà en els tràmits relacionats amb les prestacions del SEPE a les persones que ho sol·liciten.

Pel que fa a la inserció laboral de persones aturades, el regidor ha recordat que Altea disposa d’una nova oficina LABORA. De fet, és la primera Oficina d’Orientació Laboral de la Comunitat Valenciana, ubicada als voltants de l’Ajuntament; concretament al carrer Zubeldia núm. 3, on es pot gestionar la inscripció com a demandant d’ocupació de manera presencial.

Com ha apuntat el responsable municipal d’àrea, Foment de l’Ocupació continuarà oferint ajuda en la tramitació de prestacions com l’atur, entre d’altres, que canvia d’ubicació des de la segona planta de la Casa de Cultura fins a la planta baixa de l’Ajuntament, àrea de Comerç , els dimarts i dijous de 9:00 a 13:00h amb cita prèvia, telefonant al 965842853.

Des d’estes dependències de la planta baixa, també s’atendrà presencialment els dilluns i dimecres de 10:00 ha 13:00h a les empreses que estiguen interessades a accedir a alguna de les ajudes que s’estan oferint per part de la Unió Europea, emmarcades dins del projecte Next Generation; informant sobre les diferents ajudes que s’ofereixen i sobre la documentació que cal presentar.

Jose Maria Borja remarca que els divendres se seguirà oferint el servei d’OMIC, Oficina d’Atenció al Consumidor, de 10.00 ha 14.00h baix cita prèvia. Per accedir a este servei cal telefonar a l’Ajuntament, àrea de Comerç, tel. 965841300.

“D’esta manera es pretén donar un servei integral tant a les empreses i comerços com a la ciutadania en matèria d’ocupació d’una manera més accessible i propera”, ha finalitzat el regidor de Comerç, Emprenedoria i Innovació Econòmica.

Pin It on Pinterest