Select Page

Segons resolució emesa per Presidència de la Generalitat el passat 4 de novembre, Altea rebrà 66.613,28€ de la línia específica del Fons de Cooperació Municipal per a municipis turístics de la Comunitat Valenciana amb càrrec al pressupost de Turisme Comunitat Valenciana 2021. Així ho ha donat a conèixer l’edil de Turisme i Hisenda, Xelo González.

D’una quantia global de 6 milions d’euros de la línia de finançament esmentada, els municipis de la província d’Alacant rebran 2.560.378,72€, dels que 66.613€ van destinats a Altea.

Com ha recordat la responsable municipal de Turisme, “la subvenció que rebem en l’anualitat 2020 ascendia a 65.029€, per la qual cosa este any percebrem 1.584€ més que l’any passat”.

En paraules de l’edil, “esta és una bona notícia per a Altea” i “vull agrair a Turisme Comunitat Valenciana esta ajuda, ja que arriba en un moment molt necessari de cara a un futur immediat en què el turisme s’ha de convertir de nou, després de la desacceleració causada per la pandèmia, al motor de l’economia dels municipis turístics, com és el cas d’Altea”. Ha conclòs Xelo González.

Pin It on Pinterest