Select Page

El regidor de Benestar Social, José Luis León Gasón, i el president de Creu Roja Altea, Miguel Orozco, van signar el conveni nominatiu anual que enguany ascendeix a 20.000 €. En la signatura també va ser present Maria A. Laviós, regidora de Participació Ciutadana i Foment de l’Ocupació, que dins del conveni té una partida des de les seues àrees de 5.000 € per a l’organització de tallers, cursos o xarrades d’orientació laboral.

“Valorem totes i cadascuna de les accions de les associacions pel seu treball diari en la nostra localitat, però més després d’una situació com la viscuda per la pandèmia, sorgeixen noves necessitats”, comenta León Gascón.

Per part seua, des de l’ONG local, també representada per la seua directora tècnica, Inma Martinez; van expressar la seua gratitud a tots els voluntaris i voluntàries que “fan possible totes les accions socials tan necessàries i extenses, comptant sempre amb el reconeixement dels alteans i alteanes”.

Finalment l’edil de Benestar Social també va aprofitar per a felicitar l’equip de voluntariat de Creu Roja, “per la gran labor incondicional en les accions socials al llarg de tot l’any” i, especialment, pel suport durant tota la campanya massiva de vacunació contra la COVID-19 en el Centre Juvenil. “Van ser crucials per a obtenir l’èxit que sanitaris i vacunats reconeixen en la nostra localitat. Han estat des del primer dia obrint i tancant el vacunòdrom, donant suport als sanitaris, acompanyant a les persones amb mobilitat reduïda o tranquil·litzant als qui acudien nerviosos”, afig.

Pin It on Pinterest