Select Page

L’associació compleix més de vint anys cooperant amb la localitat

L’Ajuntament d’Altea, a través de la seua Regidoria de Sanitat, i Ambulàncies DYA han donat continuïtat al seu compromís de col·laboració per a millorar l’atenció sanitària en el municipi. El conveni de col·laboració amb l’associació inclou una dotació de 115.000 euros, 2000 euros més que l’any anterior.

El regidor en funcions de Benestar Social i Sanitat, José Luis León Gascón, reconeix la labor de DYA: “són un gran suport per a tots els sanitaris, la subvenció serà de gran utilitat per a continuar cobrint moltes accions d’emergència en el nostre municipi, el personal, manteniment dels vehicles i totes les formacions que realitzen al cap de l’any en primers auxilis”.

DYA compleix més de vint anys de col·laboració entre l’ens públic i l’equip d’ajuda i emergències. Des de l’àrea que es desenvolupa aquesta col·laboració, entén que comptar amb una ambulància municipal aporta molts beneficis a la localitat. “Presta un servei de gran valor per a la nostra localitat, que beneficia a tots els alteans i alteanes i que contribueix a millorar l’assistència sanitària de tota la població”, ha assenyalat León Gascón.

El regidor va concloure destacant que “és molt important estar al costat d’aquesta mena d’associacions que tants beneficis aporten a la societat, ja que ens ajuden a estar més tranquils i més segurs en el nostre municipi”.

El telèfon de DYA Altea és el 966 88 41 12.

Pin It on Pinterest