Select Page

La declaració de Municipi Turístic d’Excel·lència comença a donar fruits amb la recepció de 112.000€ de Turisme Comunitat Valenciana.

Presidència de la Generalitat ha resolt assignar a Altea 111.979€, concretament, de la línia específica del Fons de Cooperació Municipal per a municipis turístics de la Comunitat Valenciana per a l’exercici 2023. Així ho informa l’edil de Turisme, Xelo González . Una resolució que ha sigut publicada al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana hui 26 de maig.

“Una subvenció que en cas d’Altea gairebé duplica la rebuda en anys anteriors; el que és degut a la condició d’Altea com a Municipi Turístic d’Excel·lència que rebíem el 8 de maig passat”, apunta González, que manifesta satisfacció per la notícia.

“Ha sigut molta feina la que s’ha fet els darrers anys des de l’administració municipal i el sector turístic alteà per tenir la condició, en un primer moment de Municipi Turístic de Rellevància, i ara de Municipi Turístic d’Excel·lència. El màxim reconeixement com a municipi turístic de qualitat que compta amb un producte turístic de primer ordre i que està compromès amb la sostenibilitat i la professionalitat del sector”; destaca la responsable municipal de Turisme.

Xelo González subratlla que “este distintiu com a Municipi Turístic d’Excel·lència comença a donar els seus fruits i en este cas es tracta d’un augment considerable d’una subvenció la finalitat de la qual és finançar globalment les activitats i els serveis que ens corresponen en virtut de les competències que hem adquirit” .

La subvenció destinada a Altea, que puja a 111.979,86€, serà rebuda en un únic pagament corresponent al 100% de l’import. El Fons de Cooperació Municipal per a Municipis Turístics de la CV està dotat amb 4,5 milions d’euros que han sigut repartits entre 60 municipis de tota la Comunitat Valenciana, tots considerats municipis turístics; dels quals 20 corresponen a la província d’Alacant, 17 a la província de València i 23 a la de Castelló.

“Esta subvenció ens permetrà continuar promocionant el sector i millorant-ho”; ha conclòs la responsable municipal de Turisme, Xelo González.

 

Pin It on Pinterest