Select Page

La regidoria de Foment de l’Ocupació i la Regidoria d’Educació han presentat conjuntament en roda de premsa a la Casa de Cultura el projecte de la nova Aula Estudi 24 hores, projecte guanyador dels Pressupostos Participatius i el nou centre de Formació Ocupacional.

“El passat 20 de gener es feia públic el resultat de la votació de la nova edició dels pressupostos participatius i ja s’està treballant en el projecte juntament amb un nou centre de Formació Ocupacional que complisca amb tots els requisits d’homologació amb les normatives vigent i així poder abastar el gran ventall de possibilitats tant de formació, orientació i inserció laboral, apuntava la regidora de Participació Ciutadana i Foment de l’ocupació”. Maria Laviós.

“L’aula d’estudi era una demanda molt sol·licitada entre els estudiants d’Altea i la inserció laboral és un dels temes que més ens preocupa i encara més en l’època de la pandèmia, per la qual cosa és molt important poder unir-los en aquest projecte”, ha comentat Vicenta Pérez, regidora d’Educació.

D’aquesta manera, se sumen tots els esforços per a poder abastar les necessitats tant formatives com la necessitat de disposar d’aquest espai per als i les estudiants que podran utilitzar l’espai en qualsevol moment. També les dues regidores han posat de manifest que és important presentar aquest nou projecte però també aprofitar les instal·lacions que ja disposem, com és l’Escola d’Adults per a certificar-se i homologar-se respecte a les normatives de cursos formatius ocupacionals, això sí, sense prejudici de la formació que s’està duent a terme dins de l’Escola d’Adults.

“Se sol·licitarà l’homologació i l’ús de l’escola d’adults per a poder utilitzar-se sempre que no s’interpose en l’horari i en el dia a dia dels cicles i estudis que es venen duent a terme allí, concretava Vicenta Pérez.

Per a finalitzar, la regidora de foment de l’ocupació, Maria Laviós, posava l’accent en la importància de sumar esforços i sinergies per a tindre com més prompte millor, dins d’enguany, aquest centre de Formació Ocupacional que se suma al treball que ja es porta realitzant des d’aquesta regidoria amb altres entitats com la Cambra de Comerç o la Creu Roja Espanyola i així poder ajudar als col·lectius que més pateixen com són les dones, els majors de 45 anys, els joves i col·lectius especialment vulnerables per a accedir al mercat laboral.

El projecte en el qual s’està treballant és en un local municipal de 345m2 situat prop de l’aparcament del Cami d’Algar i que comptarà d’una banda amb unes aules de formació i aula d’informàtica amb els requisits tècnics necessaris per als tallers i cursos impartits i d’altra banda, de manera independent, amb una zona habilitada per a l’Aula d’Estudi 24 hores regulada per als estudiants que sol·liciten el servei.

Pin It on Pinterest