Select Page

El Palau d’Esports va acollir les finals autonòmiques d’handbol

Altea va ser dissabte passat, 29 d’abril, la seu de la gran festa de l’handbol base de la Comunitat Valenciana. El Palau d’Esports d’Altea va acollir les finals autonòmiques d’handbol d’aquesta temporada. Una jornada amb huit partits, que va reunir els 16 millors equips de la Comunitat, a la qual van assistir centenars d’aficionats a aquest esport de tota la regió.

En la categoria cadet masculina el guanyador va ser Handbol Mislata, seguit de CD Agustins Alacant amb plata i Club Handbol Maristes Algemesi que es va alçar amb el bronze. La quarta posició va ser per a Salesians Elx. En Cadet femenina les guanyadores van ser Club Handbol Mislata, la segona posició l’ostenta el CBF Elda Prestigi i la tercera Handbol Onda. El quart lloc va ser per a CD Agustins Alacant.

Handbol Mislata va ser el guanyador en Infantil masculina, seguit per CD Agustins Alacant i Salesians Elx. Fertiberia Handbol Port Sagunt van quedar en quarta posició. Les guanyadores d’aquesta categoria femenina van ser Bm Morvedre, plata per a CBF Elda Prestigi, bronze per a Club Handbol Mislata i quart lloc per a CD Agustins Alacant.

“La celebració d’aquestes finals ha sigut una autèntica festa de l’handbol, i per a Altea és un orgull continuar organitzant aquest tipus de campionats. L’handbol és un esport amb molta tradició a la nostra ciutat i aquests campionats són a més un important reclam turístic”, ha comentat Pere Barber, regidor d’Esports d’Altea.

Pin It on Pinterest