Select Page

El pavelló Garganes acull aquest torneig internacional que ha omplit les graderies en cada partit

Altea ha sigut bressol de l’handbol femení aquest cap de setmana amb la celebració del torneig internacional GTH Escandibérico. Durant tres dies el pavelló Garganes ha penjat el cartell de complet amb els aficionats a aquest esport, principalment amb els seguidors de la selecció júnior femenina del nostre país. En el torneig han participat, a més, Dinamarca i Romania.

Les Guerreres es van alçar amb el primer lloc després de guanyar tots els partits del campionat. La segona posició va ser per a Dinamarca i el bronze per a Romania. Els tres equips van demostrar una gran qualitat en el terreny de joc, però la selecció espanyola es va imposar en cada partit. El regidor d’Esports, Pere Barber, i l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, van assistir als partits i van atorgar alguns dels guardons.

“Voldria agrair a la Federació Handbol Comunitat Valenciana que pensara en Altea per a la celebració d’aquest important torneig. L’handbol és un esport molt arrelat en el nostre municipi i s’ha demostrat amb la participació del públic que va acudir a animar i veure els partits”, ha comentat el regidor d’Esports, Pere Barber.

El dissabte i el diumenge es van organitzar, a més, jornades d’handbol al carrer, ‘Handbol al Carrer’, en les quals van participar més d’un centenar d’esportistes en les hores prèvies dels partits.

“Ha sigut un èxit aquest cap de setmana i ara hem de continuar treballant amb la mirada posada en el pròxim esdeveniment d’handbol que serà al gener, el CESA (Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques) que estem convençuts atraurà també a molts amants d’aquest esport”, ha finalitzat Pere Barber.

Pin It on Pinterest