Select Page

El Palau d’Esports albergarà els partits de les categories infantil i cadet

El Palau d’Esports d’Altea serà la seu de les finals autonòmiques d’handbol d’aquesta temporada. En total es disputaran huit partits en una única jornada que serà la gran festa de l’handbol base de la Comunitat Valenciana.

Les trobades, de les categories infantil i cadet, tant masculina com femenina, es disputaran totes el mateix dia, el dissabte 29 d’abril. Es donaran cita els 16 millors equips de la regió que buscaran alçar-se amb el triomf autonòmic i la classificació per a la fase sector del Campionat d’Espanya.

“Per a Altea és un orgull tindre aquest tipus d’activitats en el nostre municipi, aquest ha sigut un any amb molta activitat en handbol, ja gaudim del CESA, de l’handbol base. I ara gaudirem d’aquestes finals, amb joves de 12 a 16 anys. Convide a tots els aficionats i la ciutadania a assistir i animar als equips”, ha comentat Pere Barber, regidor d’Esports d’Altea.

En total seran més de 12 hores d’espectacle amb huit partits de manera ininterrompuda des de les 9 del matí al costat de la fan zone exterior on serà present l’activitat ‘4×4 Street Handball’, el circuit lúdic-esportiu de la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana (FBMCV).

Ana Soliveres del CE Vila Blanca, que formen part de l’organització d’aquestes finals ha recalcat que “tenim molta il·lusió per albergar un nou esdeveniment, el tercer de la temporada; ho fem amb molta il·lusió per a impulsar l’handbol al poble d’Altea. Les categories bases de l’equip ajuden i formen part de l’esdeveniment, la qual cosa suposa una oportunitat per a ells”

Per part seua, el gerent d’Altea Life Real Estigues, Ernesto Alday, sponsor, ha comentat que suposa “un gran orgull el poder participar en aquest esdeveniment, ja que som una empresa local que representa la qualitat de vida d’Altea i el formar part com sponsors principals d’un esdeveniment d’handbol, un esport tan important a la nostra ciutat i comarca, és molt important per a nosaltres. L’esport és un pilar fonamental per a la qualitat de vida”.

Pin It on Pinterest