Select Page

La Regidoria de Benestar Social i Majors de l’Ajuntament d’Altea ha organitzat diferents activitats per als majors en les festes de Pasqua. Una manera de celebrar les diferents efemèrides i de combatre la soledat.

Per a celebrar la Pasqua els majors van prendre la mona i van compartir una vesprada amb ball i activitats. Ahir, festivitat de Sant Vicent també es van reunir per a berenar i compartir unes hores. A més, dies previs, es van realitzar tallers intergeneracionals on diversos col·legis van participar i van esmorzar amb els majors.

“A més dels habituals diumenges de ball i altres activitats que tenim amb les nostres persones majors, durant aquestes festes hem organitzant berenars i trobades perquè celebren els dies més destacats i compartisquen moments, una manera de mantindre’s actius i combatre la soledat”, ha comentat el regidor de Benestar Social i Majors, José Luis León Gascón.

La Regidoria de Benestar Social i Majors recorda que tots els diumenges de ball en el CEAM-CIM canvien a l’horari d’estiu de 19.00 a 21.00 hores a partir del 30 d’abril.

Pin It on Pinterest