Select Page

El proper diumenge 23 d’abril torna a Altea el ciclisme escolar amb el Trofeu González Llorens Germans Construccions a l’Avda. Comunitat Valenciana. Així ho han donat a conèixer l´edil d´Esports, Pere Barber i el Club Ciclista Pere Joan Caragol Altea.

“És un trofeu per a les escoles de ciclisme i que gràcies al Club ciclista Joan Caragol es recuperarà este proper diumenge a partir de les 10:00h en un recorregut que té la eixida i meta a l’Avda. Comunitat Valenciana i que passarà pels carrers 9 d’Octubre, carrer Tirant Lo Blanc, carrer Consell, Av. Corts Valencianes i carrer Generalitat Valenciana on s’ubicarà també la zona de pòdium”; ha explicat el responsable municipal dʻEsports.

Hi haurà diferents categories com poden ser promeses, principiants, alevins, infantils, tant masculina com femenina; segons ha anunciat el regidor.

En nom del Club Ciclista organitzador, Jaume Barber, ha manifestat que “és un orgull per al Club recuperar este trofeu, el ciclisme de competició a Altea i sobretot el ciclisme escolar. És una competició puntuable per als Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana. Vindran corredors de tota la província d´Alacant, ja que els Jocs Escolars s´organitzen per províncies, i esperem una mitjana d´uns 200 participants i les seues famílies, per la qual cosa s´espera al voltant d´entre 400 i 500 persones assistents a l´esdeveniment”.

En paraules del representant del Club Ciclista Joan Caragol, “estem molt contents de poder donar cabuda a este ciclisme que feia temps que no teníem a Altea. El Club té entrenant 8 xiquets actualment i diumenge competiran al seu poble”. “Esperem que el Club vaja creixent. Cada vegada tenim més carreres i esperem que este any es duguen a terme més proves”, ha conclòs Jaume Barber.

Pin It on Pinterest