Select Page

La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Altea, que dirigeix José Luis León Gascón, ha tret a licitació el subministrament i obra d’instal·lació de fusteries exteriors en cafeteria Centre Social. Una licitació que ix per segona vegada.

L’import del contracte és de 68.181,65 euros i el termini de presentació finalitzarà el pròxim 30 de març. Aquesta licitació inclou els estudis previs, el subministrament i l’obra per a renovar tota la fusteria exterior de la citada cafeteria.

“Continuem treballant per a millorar les nostres instal·lacions, en aquesta ocasió, per a renovar la fusteria exterior de la cafeteria del Centre Social, una obra necessària per a assegurar els tancaments i l’eficiència energètica de l’edifici i sobretot, que redundarà en el benestar dels seus usuaris”, ha comentat el regidor de Benestar Social, José Luis León Gascón.

Pin It on Pinterest