Select Page

Tallers d’apoderament personal, subvencionats per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, adreçats especialment a dones immigrants.

La regidoria d’Igualtat està duent a terme vuit tallers d’apoderament personal, adreçats especialment a dones immigrants; així ho ha donat a conèixer el regidor d’Àrea, José Luis León Gascón, que assenyala que “amb estos tallers, que s’impartiran de manera gratuïta amb una periodicitat quinzenal, els dimecres entre les 10.00 i les 12.00 hores a les instal·lacions del Centre Social, es pretén fomentar l’associacionisme de dones, així com la seua participació social al municipi d’Altea”

“Amb esta formació la Regidoria d´Igualtat pretén que les dones que assisteixen als tallers obtinguen recursos que els permeten millorar la seua vida en aspectes com ara les relacions interpersonals, l´autocura, l´ús de noves tecnologies i el treball”; ha afegit l´edil.

Tal com assenyala José Luis León Gascón “en triar el projecte Som i Teixim el departament d’Igualtat ha apostat per introduir la perspectiva de gènere en un grup de dones del municipi que havien mostrat les seues ganes de participar i integrar-se a la vida local però que per les circumstàncies personals els era difícil fer-ho”.

Als 8 tallers que s’impartiran entre els mesos de març i juny les dones rebran formació per millorar les seues habilitats comunicatives; alhora que prendran consciència de la importància de l’autocura, teixiran xarxes socials entre elles i reduiran la bretxa digital, i tot això ho faran per aconseguir la seua incorporació al mercat laboral i per millorar les seues relacions socials.

El regidor d’Igualtat fa extensiva la invitació a la participació en estos tallers de creixement personal i millora laboral a totes les dones del municipi, per a León Gascón “amb la desigualtat entre dones i homes s’acaba amb accions com estes, en què es facilita a les dones instruments que garanteixen la seua independència personal i econòmica per fer els seus projectes de vida”.

Les dones que hi estiguen interessades poden inscriure’s a l’e-mail Igualtat@altea.es  o adreçar-se al departament d’Igualtat que es troba al Centre Social.

Pin It on Pinterest