Select Page

Altea recollirà a FITUR, de mans del SICTED, el 3er Premi al Projecte de Millora de l’Accessibilitat per la senyalització de comerços i edificis municipals amb pictogrames en alt relleu i braille, a més de la “Q” de qualitat de la Tourist Info atorgats per l’ICTE.

 A partir del proper dimecres 18 de gener, Altea té una nova cita amb la promoció turística a la Fira Internacional de Turisme més important del territori nacional, FITUR. Cita promocional que en esta edició ve carregada de reconeixements a la qualitat turística del municipi. Així ho ha fet conèixer l’edil d’àrea, Xelo González.

Segons ha avançat González “este any Altea recollirà a FITUR un premi al Projecte de Millora de l’Accessibilitat per la senyalització amb pictogrames d’establiments i edificis municipals i també a la Nit dels Premis Q, la nostra Oficina de Turisme rebrà la Q de Qualitat que l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola ens ha concedit”.

Pel que fa a l’agenda que Altea té prevista a FITUR, la responsable municipal de Turisme destaca la presentació d’Altea al Dia de la Costa Blanca, dimecres 18, a través del spot “Altea tienes que vivirla” i la intervenció de l’alcalde, Jaume Llinares; la presentació del festival Series Nostrum en el marc de l’espai Fitur Cine a les 17:30h, amb la participació del director de l’esdeveniment C. J. Navas, l’Alcalde d’Altea, l’edil de Turisme i els regidors de Cultura, Aurora Serrat i de Film Office, Pere Barber; els qui anunciaran la tercera edició de Sèries Nostrum, que torna per portar les millors sèries d’estrena, recuperar grans clàssics i sense oblidar-se de les sèries familiars i infantils que tots gaudim.

El dijous 19 de gener, a les 10:30h, es lliuraran els premis SICTED, Sistema Integral de Qualitat Turística a Destinacions. Guardons que han valorat el projecte alteà d’instal·lació de pictogrames en alt relleu i braille per a la millora de l’accessibilitat com a digne de reconeixement, atorgant-li un 3er premi. El guardó serà recollit pel primer edil alteà i per les tècniques de Turisme, Ana Pérez i Comerç, Pepi Durá.

Este mateix dia, Dia de la Comunitat Valenciana, després del tradicional recorregut institucional a càrrec del president de la Generalitat, Ximo Puig, Altea mostrarà novament les bondats de la gastronomia alteana amb un nou showcooking a càrrec del restaurant El Cantó del Palasiet, el qual xef elaborarà en directe una Fideuà Negra amb ingredients típics de la cuina marinera d’Altea, com ara la ratlla, el calamar i la gamba roja.

També dijous, al Palau de Cristall de Madrid, tindrà lloc la “Nit Q” amb els Premis a la Qualitat Turística atorgats per l’ICTE, dels quals Altea també serà protagonista amb la recollida de la “Q” de la seua Tourist Info.

A partir del divendres 20 i fins a la cloenda de la present edició de FITUR, la fira estarà oberta al públic i Altea posarà a disposició dels visitants el material promocional amb què acudeix a la cita per donar a conèixer el seu patrimoni cultural i gastronòmic, les festes i la idoneïtat del seu territori per a la pràctica d’esports nàutics, així com el senderisme i el ciclisme; sense oblidar que l’orografia pròpia del municipi i la climatologia la converteixen en espai ideal per a la pràctica esportiva.

Pin It on Pinterest