Select Page

El Palau d’Esports Vila d’Altea i el Pavelló de Garganes van omplir les seues localitats en els partits d’aquesta competició de seleccions

Palau d’Esports Vila d’Altea i el Pavelló de Garganes van omplir les seues localitats la setmana passada amb la celebració del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques d’handbol. Una cita que s’ha disputat per tota la Costa Blanca, i amb la qual Altea va poder gaudir de partits de les categories cadet i juvenil.

Amb més de 3.000 esportistes i 320 partits, CESA 2023 ha demostrat el gran nivell de l’handbol base espanyol. Altea va acollir en els seus pavellons partits de la fase de grups, en Garganes es van disputar els partits del grup B de la categoria cadet femenina i masculina mentre que en el Palau d’Esports Vila d’Altea es van jugar els partits del grup B de la categoria juvenil tant femenina com masculina.

Les finals de totes les categories es van disputar a la ciutat de Benidorm, i fins allí va desplaçar el regidor d’Esports, Pere Barber, i la regidora de Turisme, Xelo González, per a participar en el lliurament de trofeus. La selecció més llorejada ha sigut la de la Comunitat Valenciana que s’ha alçat amb l’or en infantil masculina, cadet femenina i cadet masculina; els altres guanyadors van ser: Navarra en juvenil femenina, Catalunya en juvenil masculina i Andalusia en infantil femenina.

“Estem molt contents de l’acolliment que ha tingut aquesta competició a Altea. S’han omplit els pavellons per a fer costat a les diferents seleccions i gaudir d’un esport amb gran arrelament en la nostra localitat. A més, hi ha hagut un important flux de visitants, una important labor de promoció de la nostra localitat”, ha comentat el regidor d’Esports, Pere Barber.

Aquest campionat és possible gràcies al suport de la Real Federació Espanyola d’Handbol, el Consell Superior d’Esports, la Generalitat Valenciana, la Fundació Trinidad Alfonso, Turisme Comunitat Valenciana, la Diputació d’Alacant i el Patronat de Turisme Costa Blanca.

Pin It on Pinterest