Select Page

El Palau d’Esports Vila d’Altea i el Pavelló de Garganes acullen partits d’aquest campionat de seleccions autonòmiques d’handbol

Altea acull aquesta setmana, com una de les seues seus oficials, el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques d’handbol. La cita, que es desenvolupa per tota la Costa Blanca, reuneix més de 3.000 esportistes fins diumenge que ve, 8 de gener.

El Palau d’Esports Vila d’Altea i el Pavelló de Garganes són les dues instal·lacions esportives en les quals se celebren els partits de les categories infantils, cadets i juvenils; tant femenines, com a masculines. En total, aquesta competició per a esportistes d’entre 12 i els 18 anys, albergarà 320 partits en 10 localitats de la Marina Alta, la Marina Baixa i L’Alacantí.

L’Ajuntament d’Altea, a través de la seua Regidoria d’Esports, és un dels col·laboradors d’aquesta competició. “Estem molt contents d’acollir aquest campionat, perquè Altea sempre ha estat molt vinculada a aquest esport. Esperem que durant aquesta setmana el Palau i Garganes s’òmpliguen d’espectadors i ens facen vibrar amb el millor handbol base”, ha comentat el regidor d’Esports, Pere Barber.

El CESA 2023 es podrà seguir íntegrament en directe. Tots i cadascun de les trobades s’emetran per streaming a través del canal oficial de YouTube de la Real Federació Espanyola d’Handbol.

Aquest campionat és possible gràcies al suport de la Real Federació Espanyola d’Handbol, el Consell Superior d’Esports, la Generalitat Valenciana, la Fundació Trinidad Alfonso, Turisme Comunitat Valenciana, la Diputació d’Alacant i el Patronat de Turisme Costa Blanca.

Partits al Palau d’Esports: https://www.rfebm.com/competiciones/pabellones_seleccion.php?seleccion=1&id=1015404&id_ambito=0&m_id_pabellon=1001892

Partits Pavelló Garganes: https://www.rfebm.com/competiciones/pabellones_seleccion.php?seleccion=1&id=1015404&id_ambito=0&m_id_pabellon=1000625

Pin It on Pinterest