Select Page

La Casa de Cultura d’Altea, on es troba ubicada la Biblioteca Pública, obre les visites al tradicional Betlem que anualment instal·len els integrants alteans d’Amics el Betlem de la Marina Baixa. Així ho han donat a conèixer l’edil de Cultura, l’Aurora Serrat i el betlemista Juan Bello.

Segons les dades aportades per l’edil, el Betlem de la Casa de Cultura es podrà visitar en horari de 09:00 ha 14:00h i de 17:00 a 21:00 hores de dilluns a divendres fins al proper 5 de gener; dia en què només estarà obert en horari de matí.

És el grup d’Altea d’Amics del Betlem de la Marina Baixa, compost per Juan Bello, Esperanza López i Vicent Lloret, que, com cada any, munta el Betlem a Altea perquè residents i visitants puguen gaudir d’una singular representació plàstica del naixement de Jesucrist. En esta ocasió i com ens explica Bello, “hem volgut ressaltar la presència de la mar i l’Àngel anuncia a un grup de pescadors el naixement del Xiquet”.

Amb al voltant d’un centenar de figures d’estil hebreu de l’artista José Luis Mayo Lebrija, Amics del Betlem de la Marina possibilita que els amants del pessebre puguen gaudir a Altea d’un bonic Betlem, on porten treballant mes i mig i que ha estat muntat en els darrers dies. Una vegada concloses les tasques de muntatge, des de hui mateix està obert al públic i la responsable municipal de Cultura convida a visitar.

Pin It on Pinterest