Select Page

Centre Juvenil 14, 21 i 28 d’abril.

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Altea, amb Miguel de la Hoz al capdavant, ha posat en marxa el “II Taller de Podcast i Ràdio” que començarà el proper divendres 14 d’abril al Centre Juvenil d’Altea. Una activitat adreçada a menors d’edats compreses entre els 8 i els 16 anys.

En esta taller, que serà impartit de nou per David Agüera, s’introdueix l’alumnat al món del podcasting i la ràdio, facilitant-los les eines necessàries per dur a terme este tipus de continguts. S’aborden diferents processos clau, com l’enregistrament, l’edició i la publicació del podcast en diferents plataformes, combinant la part teòrica amb exercicis pràctics.

El regidor d´Educació, Miguel de la Hoz, manifesta que “estem en un moment clau per apostar per la formació. Els nous nínxols laborals representen una oportunitat de futur per als nostres joves”.

Com assenyala el regidor, es tracta d’un curs gratuït per als participants i les inscripcions s’han de fer a peakseekerspain@gmail.com o per watsApp al 683383940.

 

Pin It on Pinterest