Select Page

La reunió tindrà lloc el pròxim 11 d’octubre a Benidorm

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Altea, regida per Xelo González, informa que el pròxim 11 d’octubre, l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat·tur) acollirà una conferència gratuïta per a empreses del sector. La xarrada anomenada ‘Guies per a la transformació empreses turístiques 3.0’ donarà inici a les 10.30 hores i tindrà una duració de dues hores. El secretari autonòmic de Turisme de la Comunitat Valenciana, Francesc Colomer, donarà la benvinguda a l’esdeveniment.

“Animem a totes les empreses alteanes a participar, perquè és una gran oportunitat per a continuar formant-se. La conferència s’ajusta a la nostra estratègia turística, a més, d’explicar com el sector es pot adaptar a un procés de contínua incertesa”, ha comentat l’edil de Turisme, Xelo González. Qui ha informat que per a assistir a l’esdeveniment s’ha d’inscriure’s en la següent link: https://invattur.es/events/hacia-la-empresa-turistica-3-0

La reunió abordarà les següents preguntes per a les empreses: Què és l’ecosistema digital i per què convé conéixer-lo? Quines eines i mitjans tenim per a comunicar-nos amb els nostres potencials clients? Quins canals utilitzar per a comunicar-nos amb els nostres clients? La meua empresa és sostenible? Tinc dades per a prendre decisions?

L’objectiu que es pretén aconseguir des de Turisme Comunitat Valenciana, a través d’Invat·tur, que les empreses turístiques siguen conscients de la necessitat que tenen d’adequar les seues infraestructures, serveis i gestió empresarial a un mercat dinàmic i cada dia més competitiu, concretament quant a la digitalització i la sostenibilitat. Des d’Invat·tur, s’han creat guies especifiques per cada tipus d’empresa en matèria de sostenibilitat, competitivitat i digitalització.

Actualment, el municipi treballa especialment amb quatre productes: naturalesa, ciclisme, cultura i nàutica. “Altea actualment es troba en l’avantguarda del sector. Som un exemple de gestió en congressos i formacions”, ha finalitzat la regidora de Turisme, Xelo González.

 

PROGRAMA ‘Hacia la Empresa Turística 3.0.’

 

  • Café 10:30h- 11:00h

 

  • Networking. 11:00h- 11:10h.

 

  • Benvinguda per part de Francesc Colomer. Secretari Autonòmic de Turisme de la Comunitat Valenciana. 11:10h- 11:35h.

 

  • Presentació de les guies. Com hem arribat fins ací? Per Mario Villar. Director d’Intel·ligència Turística.

 

  • 11:35h- 12:10h. Diàleg sobre l’Empresa Turística 3.0.

 

  • 12:10h- 12:30h. Participació del públic assistent.

 

Pin It on Pinterest