Select Page

Aquesta norma té com a fi de comprometre’s amb l’hospitalitat d’Altea, tenint un comportament ètic per a aconseguir un turisme sostenible i responsable

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Altea, regida per Xelo Gonzalez, anima a les empreses del sector a adherir-se al Codi Ètic del Turisme Valencià (CETV). Aquesta norma constitueix una adaptació del Codi Ètic Mundial per al Turisme que es va realitzar a partir dels trets propis de la nostra cultura i identitat i d’acord amb els Objectius del Desenvolupament Sostenible

“Després de sis anys, més de 1800 institucions, empreses, organitzacions o persones de la Comunitat Valenciana ja s’han adherit. El turisme contribueix al benestar de la societat, en termes econòmics, d’ocupació i el valor del nostre territori, d’ací la importància d’avançar cap a un model turístic responsable i sostenible” recalcava l’edil de l’àrea, Xelo González.

La institució Turisme Comunitat Valenciana demana als adherits emplenar un qüestionari per a la millorar de la implantació del codi. https://news.comunitatvalenciana.com/c/wl4ndd/-tv9u4jo/4k34kgc2gma

Pin It on Pinterest