Select Page

L’Orquestra Zana Batuta de Sesimbra (Portugal) i la Societat Filharmònica Alteanense van oferir dissabte passat un concert en la Plaça d’Europa com a tancament de les activitats d’intercanvi que s’han realitzat durant aquests dies entre les dues agrupacions musicals. Els joves alteans van viatjar a Portugal i ara ha sigut Altea qui ha rebut la visita d’aquests 33 músics portuguesos dins de les accions d’agermanament del Douzelage.

Els joves lusitans van arribar a Altea el passat 27 de juliol i han pogut conéixer la localitat, fer rutes pel barri antic o assistir a un dels concerts de ‘Música a boqueta nit’. Una oportunitat per a conviure i intercanviar impressions.

Durant el concert l’edil Miguel de la Hoz, com a responsable del programa d’agermanament Douzelage, va entregar un distintiu commemoratiu a cada agrupació musical amb la finalitat de recordar aquesta experiència que uneix postures culturals entre dues poblacions germanades pel Douzelage.

“Ha sigut fantàstic poder realitzar aquesta trobada, ja que Altea i Sesimbra són dos pobles fundadors del Douzelage, i gràcies a aquestes activitats ens unim més, aprenem, compartim i servim d’exemple per a altres activitats que es realitzaren en el Douzelage”, ha comentat Miguel de la Hoz, regidor d’agermanament.

Pin It on Pinterest