Select Page

La regidor de Turisme, Xelo González i el regidor Trànsit, Miguel de la Hoz han avançat hui l’inici de la nova Línia Circular d’autobús urbà que estarà operativa entre el 29 de juliol fins al 28 d’agost i que connectarà els diferents aparcaments del nucli urbà.

La nova Línia Circular té com a objectiu connectar els diferents aparcaments situats als voltants del centre històric, amb el clar objectiu d’evitar el trànsit per l’interior del municipi, els embossos i la contaminació de l’aire i acústica que genera la intensificació del trànsit en període estival, segons ha explicat la regidora alteana.

La nova ruta circular, denominada ‘Línia Circular’ recorrerà les parades Pàrquing riu Algar, Pàrquing Basseta, Pàrquing Basseta 2, Pàrquing Belles Arts, Poble Antic /Palau, Port, Passeig Sant Pere, Estació Tram, Zona Centre i carrer Garganes. La cadència de pas serà de 30 minuts entre les 12.30 hora fins a les 00.30 hores.

Miguel de la Hoz ha explicat que “gràcies a les converses que hem mantingut amb el grup Avanza podrem comptar amb aquesta nova línia, i ampliem l’oferta de transport públic, donant un millor servei en la mobilitat, i donant un millor accés a les zones més concorregudes de la població”. Per de la Hoz, “aquesta línia és una prova, i no descartem ampliar-la més mesos, fins i tot  l’any, ja que connecta les zones més concorregudes amb els pàrquings, a més de servir d’enllaç amb les línies de bus 10, 12, 27 i 31 i el servei de Tram”.

Per part seua, la regidora de Turisme, ha assenyalat que “és un servei que millora la connectivitat en el municipi i millora l’accés al mateix per part dels turistes que vinguen a visitar-nos durant aquests mesos.És, a més, una de les propostes de millora que ens havien sol·licitat des del grup SICTED”, ha finalitzat Xelo González, edil de Turisme.

Més informació: https://alicante.avanzagrupo.com/es/lineas-y-horarios/altea

 

Pin It on Pinterest