Select Page

Els actes es desenvoluparan des del 20 al 25 de juliol

Dijous que ve, 20 de juliol, començarà en el barri de Cap Blanc els actes commemoratius en honor a Sant Jaume, a partir de les 22 hores amb la tradicional “Nit d´Albaes”. Així ho han donat a conéixer l’edil de Festes, Joaquim Devesa i Vicenta Ronda, clavària de la comissió.

Com ha explicat Devesa, “és una satisfacció veure que tant esforç té el seu recompensa i felicite tant els majorals com als clavaris per poder oferir als veïns i visitants actes per a tots els públics en la festa dels casats de Cap Blanc”.

Quant al programa de festes, ha sigut la clavària de la comissió, Vicenta Ronda, qui ha comentat els actes i ha agraït a la Regidoria de Festes el seu suport: “aquest dijous a la nit, a partir de les 22 hores, s’iniciarà un cap de setmana complet d’activitats amb la tradicional “Nit d´Albaes” o la tradicional entrada de la murta el divendres o el tradicional “Sopar del Cabasset”.

“Convidem tots els veïns i veïnes d’Altea que s’acosten a compartir i gaudir la festa amb nosaltres, malgrat la calor hi haurà ombra i beguda fresca. Som una comissió gran de 52 membres”, ha declarat la clavària Vicenta Ronda.

“Moltes gràcies a la comissió per presentar aquesta festa, en el nostre territori, Sant Jaume és un sant molt venerat i és festa major en molts pobles de la península”, va finalitzar Joaquim Devesa.

Programa d’Actes:

Del 12 al 20 de juliol: Novenes

Dissabte 15 de juliol: Sopar de “germanor” i després actuació de la Bandeta Jove Altea

Dijous 20 de juliol: a les 22.00 hores “Albaes” pel barri

Divendres 21 de juliol: a les 13.00 volteig de campanes i inici de les festes, a les 17.00 hores entrada de la Murta, a les 22.00 hores “Sopar de Cabasset” i a les 23.00 hores “Revetla” i l’actuació de DJ Soundmax i Amarg Pinet /Centvi Malaguenyos Crew.

Dissabte 22 de juliol: 09.30 h. “Despertà” pels camins del barri. 14.30 h. PAELLA i SANGRIA per a tots els assistents, gentilesa del Chiringuito i amb la col·laboració d’H. Gonzàlez. 21.30 h. Sopar de Cabasset. 24:00 h. Actuació de de l’orquestra a Cistella de Vímet i ball de disfresses”

Diumenge 23 de juliol: a les 17.00 hores entrada de la Murta. A les 13.00 hores missa en honor a Sant Jaume, a les 14.00 hores coca a la “llumà” en l’era, a les 17.00 hores jocs aquàtics i festa de l’espuma per a xiquets i a les 21 hores fi de festes.

Dimarts 24 de juliol: a les 20 hores missa dels difunts.

Pin It on Pinterest