Select Page

L’exposició “La expresividad de la luz a partir de la talla en alabastro”  s’inaugurarà el pròxim dijous, dia 10 de febrer, a les 19.00 h en el Mirador del Palau Altea Centre d’Arts, amb la presència d’Aurora Serrat, regidora de Cultura, dels artistes i professors de la UMH (Universitat Miguel Hernández).La mostra es trobarà oberta fins al 8 de març de 2022.

“La expresividad de la luz a partir de la talla en alabastro” està produïda pels alumnes de primer de Grau de Belles arts en l’assignatura de “Volum Escultòric”. La mostra sorprendrà l’espectador qui no espera trobar peces d’alabastre de tant nivell realitzades com primer treball d’estudiants en el seu primer any de carrera.

Enguany l’Ajuntament d’Altea ha convidat als docents de “Volum Escultòric” a reunir una selecció de peces realitzades en pedra d’alabastre i mostrar-les al públic. Aurora Serrat, considera que es tracta d’una oportunitat fantàstica per a l’alumnat, servint de motivació com aprenent i com artista, donat que estes peces consten d’un notable nivell artístic.

Els professors de la universitat seleccionaran cinquanta peces dels estudiants l’assignatura de l’Àrea d’Escultura. El repte del qual consisteix a formar en coneixements creatius, tècnics i processuals que capaciten als estudiants per a poder tallar una peça escultòrica en alabastre partint de coneixement zero. Esta mostra consta de peces abstractes, orgàniques o sintètiques totes elles d’interessant factura, a través dels coneixements obtinguts pels estudiants.

L’exposició “La expresividad de la luz a partir de la talla en alabastro” suposa un magnífic colofó a l’assignatura de “Volum Escultòric” que demostra que els seus objectius de formar estudiants de belles arts per a realitzar aquestes escultures han sigut complits amb ‘èxit.

Els comissaris de la mostra són els professors de l’Àrea d’Escultura Juan Fco. Martínez Gómez d’Albacete, Imma Mengual, Bibiana Sánchez i Maitane Pastor.

Pin It on Pinterest