Select Page

L’Oficina de Projectes Europeus presenta els cinc participants del programa de mobilitat Professional Development

L’Oficina de Projectes Europeus, EuroAltea, dirigida per Maria Antonia Laviós, celebra el seu cinqué aniversari. En este any commemoratiu, cinc joves d’entre 16 a 18 anys participaran en el programa de mobilitat d’Eramus+ Professional Development per a treballar ferramentes amb la finalitat de millorar la seua ocupació laboral. Els estudiants estaran del 7 al 17 de maig a Romania. L’alumna de l’IES Bellaguarda de 24 anys, Natalia García, liderarà als estudiants en este projecte.

Lara Baltasar, Lluna Espi, Rodrigo Jesús Hernández, Javi Llopis i Asianna Albieri Miecchi participants de la mobilitat, li han explicat al primer edil, Jaume Llinares, les seues expectatives i les activitats que realitzaran en esta mobilitat finançada íntegrament per la Comissió Europea. Els estudiants han declarat que esperen trobar “noves experiències, aprendre noves cultures i millorar l’anglés”.

L’objectiu del projecte és crear estratègies per a que els joves adquirisquen coneixements de màrqueting i coaching personal per a conéixer el mercat laboral. A més de compartir cultures amb altres sis regions europees participants del projecte, tot això, dins de l’educació no formal, com és costum en este tipus de projectes i on la llengua de comunicació serà l’anglés.

L’alumnat del projecte Professional Development estaran en un paratge natural allunyat dels dispositius electrònics. Els joves realitzaran activitats a l’aire lliure, dirigides a fomentar la cura del medi ambient, el respecte a la diversitat i ruptura dels estereotips.

“Estes mobilitats se centren en el coneixement i aprenentatge no formal, és a dir, les i els joves aprendran estes noves capacitats i eines de manera activa, a través d’activitats i projectes”, ha finalitzat Maria Antonia Laviós.

Pin It on Pinterest